תקציר המתכון: טעם עדין
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1)מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה
2) חותכים את התפו"א פרוסות לאורך וכל פרוסה שוב לאורך אבל לא עד הסוף
3) ממלאים את התפו"א מצפים את כולם בקמח טובלים אותם בביצה ומטגנים אותם בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה
4)אופן הכנת הבישול המפרום
מטגנים את הבצל כמה דקות מוסיפים את התבלינים ומים ומבשלים כ 5 דקות עד אש נמוכה
5) מסדרים בסיר 8 מפרומות ושופכים את הרוטב ומבשלים כ 40עד 45 דקות על אש נמוכה
נועצים קיסם כדי לדעת עם התפו"א מושלם
בהצלחה