לןגן

פרוסות בטטה בעשבי תיבול

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 29/07/2019 | 10:37
פרוסות בטטה בעשבי תיבול

תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק לנשנש 😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תערובת של עשבי תיבול

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבטטה לפרוסות

  2. להכין תערובת עשבי תיבול עם השמן זית והתבלינים ולמרוח על הבטטה, להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות בערך חצי שעה, אחרי 20 דקות בערך לשים אגוז מלך על כל בטטה ולהמשיך לאפות.