לןגן

בצק עלים

מאת: שני אברהם, פורסם: 28/07/2019 | 16:52
בצק עלים

תקציר המתכון: בצק עלים שילדים ממשששש אוהבים😚

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק עלים

לרוטב פטריות

אופן הכנה

  1. לטגן בצל בשמן עד הזהבה. להוסיף הבשר ולטגן מספר דקות עד אידוי רוב הנוזלים. להוסיף תבלינים, לטגן 2 דקות נוספות ולהסיר מהאש. לערבב עם כוסברה וצנוברים ולצנן כחצי שעה בטמפ' החדר. לפתוח את בצק העלים ולחלק ל 4 חלקים שווים. למלא בבשר ולסגור. להניח בתבנית עם נייר אפייה. למרוח על הבצק בעזרת מברשת חלמון של ביצה מעורבב עם מעט מים ולפזר מעל שומשום.

  2. להכנת הרוטב:

  3. לטגן בצל עד הזהבה. להוסיף הפטריות ולטגן מספר דקות. להוסיף מים. כשרותח להוסיף תבלינים וכוס מים מהברז מעורבבת עם כף קורנפלור (בכדיי להסמיך את הרוטב). להשאיר כרבע שעה על האש ו...מוכן!

  4. בתיאבון!😚