לןגן

8 גלידות מגנום במילוי פרות יער ומנגום עם פקאן מסוכרים בציפוי שוקולד לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/07/2019 | 14:45
8 גלידות מגנום במילוי פרות יער  ומנגום עם  פקאן מסוכרים בציפוי שוקולד לבן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת המלית

  2. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות

  3. 2)מביאים לרתיחה את הפירות יער עם הסוכר טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק

  4. 3)מוסיפים את הג'לטין המומסת לפירות יער ושוב מערבבים ויוצקים לתבניות סיליקון קטנות ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם

  5. 4)אופן הכנת הבלילה של מגנום

  6. שופכים לקערה חצי שמנת מחממים כדקה וחצי במיקרוגל ושופכים על 150 גרם שוקולד לבן מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומעבירים למקרר לשעה🕛

  7. 5)מקציפים חצי שמנת מתוקה עד ליציבות ומוסיפים 100 גרם גבינת נפוליאון + 30 גרם אבקת סוכר

  8. 6)אחרי שעה מוציאים את התערובת השוקולד ומוסיפים אותה לקצפת ומערבבים היטב

  9. 7)שופכים קצת בלילה לתבניות סיליקון יותר גדול מהתבנית של המלית

  10. 8) מחלצים את המלית מניחים אותם ומכסים ועוד בלילה מיישרים

  11. 9)והחצי השני של הבלילה יוצקים קצת לתבנית סיליקון מניחים במרכז קצת פקאן ומכסים הבלילה

  12. וחזרה למקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם

  13. 10)אופן ההכנת הציפוי שוקולד לבן

  14. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה מערבבים היטב

  15. מוסיפים 100 גרם שמן קנולה ושוב מערבבים מחכים עד לקבלת טמפרטורה של 30 מעלות 🌡 שופכים לכלי ארוך

  16. מחלצים את הגלידות טובלים אותם וחזרה למקפיא