לןגן

קוגל ירושלמי אמיתי

מאת: טלי להב, פורסם: 28/07/2019 | 00:57

תקציר המתכון: קוגל טעים שלוב של מתוק וחריף ביחד חובה ליד זה מלפפון חמוץ.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר כוס, סוכר לחמם על אש בינונית לא לעזוב את הסיר

  2. לראות שהסוכר נהפך לחום דבש.

  3. לשפוך לתוכו את שקית האטריות

  4. להוסיף תבלינים ושמן לערבב דקה

  5. להוסיף ליטר מים רותחים

  6. לבשל על אש בינונית לערבב מידי פעם עד שנגמרים המים.

  7. לחכות קצת שיתקרר

  8. להוסיף ביצים לערבב היטב.

  9. לחממם סיר רחב או מחבת עמוק קצת שמן

  10. לשפוך את העסיה שזה ממש חם

  11. להנמיך את האש הכי קטנה

  12. לשים מתחת בידוד שלא ישרף

  13. להפוך אחרי חצי שעה בערך שהדפנות נפרדו

  14. לבשל עוד עשרים דק בערך

  15. בתאבון