לןגן

בשר צלי עם פטריות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 26/07/2019 | 20:40

תקציר המתכון: רך וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הבשר היטב

  2. להניח את הבשר על נייר אפיה ולמרוח שמן זית לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח גס ו2 עלי דפנה לסגור את הבשר עם נייר אפיה ולעטוף בנובף עם נייר כסף

  3. להכניס לתנור בחום 200 מעלות לשעתיים

  4. להוציא לקרר היטב להעהער לקערה עם הנוזלים של הבשר שיתקרר היטב להכניס למקרר לכמה שעות

  5. להוציא לפרוס את הבשר

  6. לשים בסיר בצל ולטגן מעט עם כפית מלח ,לסדר את הבשר

  7. להובעף לקערת הנוזלים יין,מרק פטריות פלפל שחור לערבב להוסיף מעל הבשר

  8. ולהוסיף פטריות לבשל בהתחלה על אש בינונית ואז להוריד לאש נמוכה ולבשל עד שהבשר יהיה רך מדי פעם לערבב

  9. בנצלחה