לןגן

סלומון בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 26/07/2019 | 00:43
סלומון בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמליח את הדג חצי שעה ולשטוף טוב

  2. לסדר בתבנית הכוסברה הקצוצה הפילפל והשום

  3. בקערה לערבב את התבלינים עם השמן ולהוסיף בערך 3/4 כוס מים

  4. לטבול את הדגים ולהניח בתבנית

  5. לכסות ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 10 דקות

  6. להוציא כיסוי ולאפות עוד 10 דקות לקבלת גוון שזוף ויפה