לןגן

עוגת שוקולד עסיסית

מאת: מילן וקנין, פורסם: 25/07/2019 | 22:30
עוגת שוקולד עסיסית

תקציר המתכון: פצצה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות

  2. מערבבים את הביצים עם סוכר מוספים שמן, 2כוסות מים (קודם פושרים ואז רותחים) ובסוף קמח מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

  3. יוצקים לתבנית עגולה ואופים 40 דק עד שקיסם יוצא יבש.מקררים עוגה בתנור מוצאים.

  4. ציפוי שוקולד:

  5. לוקחים סיר שים שמנת מתוקה שוקולד וכף קקאו מרתחים עד יוצא בלילה קרמית, ושופחים על העוגה קרם שוקולד מקררים ושמים סוכריות צבעוניות

  6. בתאבון.