לןגן

הפירסקה מצפת

מאת: טלי להב, פורסם: 25/07/2019 | 22:13

תקציר המתכון: מאכל כייף שכולם אוהבים. והכי שכל אחד ממלא מה שבא לו

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מים פלוס סוכר ושמרים לערבב להמתין עד שיש תסיסה בערך עשר דק.

  2. להכניס את הקמח ללוש להוסיף מלח בסוף את רבע כוס שמן ללוש להמתין עשר דק ללוש שוב

  3. בערך שעה לתת לבצק לתפוח

  4. ללוש מידי פעם.

  5. לקרוץ על ניר אפיה משומן סוג של לחמניה כל אחד לפי גודל שאוהב.

  6. לחסות להמתין עד שתופח

  7. לחמם שמן עמוק אש בינונית

  8. לחתוך סביב כל אחד עם מספרים

  9. ולשים, שמן בעדינות

  10. לטגן בשני הצדדים עד שיהיה צבע חום בהיר

  11. בתאבון