לןגן

סלט קינואה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/07/2019 | 19:24
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט טעים ובריא

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה עד שהיא מוכנה.

  2. במחבת שמים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות, מוסיפים את רצועות הגזר ומערבבים מוסיפים את רצועות הגמבה ממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מכבים את הגז.

  3. מוסיפים את הירקות המטוגנים לקינואה מוסיפים את עשבי התיבול ואגוזי הפקאן מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.

  4. מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.