לןגן

אורז עם בצל גמבה וגזר מטוגן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 25/07/2019 | 16:42
אורז עם בצל גמבה וגזר מטוגן

תקציר המתכון: תוספת מושלמת לכל מנה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)לטגן בשמן את הבצלים עד לשקיפות. להוסיף גמבה

  2. ולבסוף את גזרים ודבש ומטגנים לעוד 15 דקות תוך כדי ערבוב

  3. 3)להוסיף את התערובת מעל האורז המבושל לערב ואפשר להגיש בהצלחה

  4. בתאבון