לןגן

בראוניז עוגיות שוקולד צ'יפס

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 22/07/2019 | 14:57
בראוניז עוגיות שוקולד צ'יפס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבראוניז

לשכבת עוגיות שוקולד ציפס

לקישוט

אופן הכנה

  1. בראוניז:

  2. מחממים תנור ל170 ומשמנים תבנית 20*20

  3. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  4. מוסיפים סוכר ומלח וטורפים הייטב

  5. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לאיחוד.

  6. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים.

  7. אופים במשך 15-20 דקות עד ששכבת הבראוניז יציבה בדוליים אך עדיין רכה במרכז.

  8. שכבת עוגיות שוקולד ציפס:

  9. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה סוכר מלח וניל ומערבבים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת קרמית.

  10. מוסיפים חלמון וחלב ומערבלים עד שאחיד.

  11. מוסיפים קמח סודה לשתייה אבקת אפייה ושוקולד ציפס ומערבלים עד שנוצר בצק כמעט דביק

  12. יוצקים את הבצק על גבי שכבת הבראוניז האפוייה ומיישרים לשכבה אחידה

  13. מפזרים שוקולד ציפס בחלק העליון אופים במשך 15-25 דקות או עד ששכבת העוגיות מזהיבה ומתייצבת

  14. חותכים לריבועים כשהעוגה מתקררת