לןגן

שמרים שוקולד

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 13/07/2015 | 22:42
שמרים שוקולד

תקציר המתכון: בצק שמרים פרווה רך וטעים, מתאים לכל מילוי אפשרי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התפחה של הבצק כשעה, להוריד אוויר ולהתפיח עוד ארבעים דקות, לחלק את הבצק לכדורים, למלא בשוקולד נוטלה, או בכל מילוי שרוצים, למרוח ביצה מעל, וסוכריות שוקולד...ולתנור בחום 170 מעלות כ- 40 דק'.