לןגן

עוגיות אוריאו מקושטות בשוקולד צימקאו ודפי טרנספר

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/07/2019 | 20:35
עוגיות אוריאו מקושטות בשוקולד צימקאו ודפי טרנספר

תקציר המתכון: אני מכינה עוגיות אוראו עם הדמויות האהובות על הנכדים שלי ובחגים ומועדים מכינה כמתנה עם תמונות של החג הספציפי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים דף שקף כשהצד המחוספס כלפי מעלה. מעליו מניחים את השבלונה, מתחת לשקף צריך להיות משטח חלק

  2. ממיסים צמקאו בקערה במיקרו גל כ-1 דקה עד דקה וחצי, מערבבים טוב עד שהצימקאו הופך לכמעט נוזלי

  3. מכניסים את הצימקאו המומס לשקית זילוף עם חור קטנטן, ומזלפים בכל השקעים. בתחילה על קווי המתאר ואח"כ ממלאים בתוך העיגול/ריבוע, במהלך הזילוף אחרי כל שורה, אני דופקת את השבלונה על השיש כדי שהצימקאו יתפזר בצורה אחידה בשקעים

  4. מכניסים את השבלונה עם דף השקף כשלמעלה שוקולד צימקאו מומס למקרר ל-7 דקות

  5. מוציאים את השבלונה מהמקרר, הופכים אותה ומסירים את השקף. ממתינים 2 דקות והופכים את השבלונה ומחלצים את צורות הצימקאו, זה יוצא בקלות

  6. אני מורחת על עוגיות האוראו מעט שוקולד צימקאו , ומעל מדביקה את העיגול שהכנו משוקולד הצימקאו

  7. ביוטיוב ניתן לראות סרטונים של סוויטי - קישוט עוגיות אוריאו עם שבלונה ודפי טרנספר