לןגן

קובה אורז

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/07/2019 | 14:39
קובה אורז

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר מים,מלח,שמן,כורכום ואורז ולבשל בערך 20 דקות מדי פעם לערבב שהאורז יהיה רך

  2. לקרר מעט להוסיף חזה עוף,קמח ועוד כף שמן וללוש היטב לתת מנויה של שעה לפחות

  3. להכין את המילוי

  4. לטגן בצל עד להזהבה להוסעף את הבשר וחנמשיך לטגן עד שהבשר מקבל צבע חום להוביף תיבול לערבב היטב ולתת להתקרר לעביר למסננת שירד כל הנוזלים

  5. לקחת קצת מהבצק עם ידיים רטובות להכניס מילוי ולסגור היטב

  6. להניח בתבנית על נייר אפיה

  7. מומלץ להקפיא לשעה ואז לטגן בשמן חם על אש בינונית

  8. יוצא ממש קריספי וטעים

  9. מומלץ להגעש עם סחט עגבניות ועמבה