לןגן

עוף ביין עם ערמונים

מאת: Koral Buadana, פורסם: 19/07/2019 | 10:57
עוף ביין עם ערמונים

תקציר המתכון: מנה מושלמת !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נטגן את הבצל בסיר רחב

  2. נוסיף את העוף ונטגן משני צדדיו עם מכסה סגור.

  3. נוסיף

  4. חצי כפית כוסברה יבשה

  5. חצי כפית מלח

  6. חצי כפית פלפל

  7. כפית בהרט

  8. בכוס מים רותחים נוסיף כף מרק עוף

  9. נערבב ונוסיף לסיר

  10. תוך נענוע של הסיר נוסיף את היין

  11. נכסה וניתן בישול של עשרים דק

  12. נוסיף את הערמונים ונבל עוד עשר דק

  13. נוסיף כוסברה טרייה ונבשל עוד 5 דק

  14. בתאבון

  15. מנה טעימה מאוד