תקציר המתכון: נמס בפה 👄
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1)אופן ההכנת התחתית
שופכים את החמאה מומסת על ביסקוויטים הטחונים מערבבים עד לקבלת חול רטוב
2)שמים רינג בקוטר 22 ס"מ על נייר אפייה או תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית ומסדרים שקף סביב
ויוצקים את הביסקוויטים לרינג או תבנית ומהדקים היטב ,מכניסים למקפיא ל שעה⏲
3)אופן ההכנת שכיבה ראשונה
ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה ומערבבים
4)מערבבים 200 גרם גבינת שמנת עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי וחלק
מוסיפים קורט מלח ותמצית וניל ושוקולד המומס מערבבים היטב ויוצקים על התחתית מיישרים וחזרה למקפיא
5)אופן ההכנת שכיבה שניה
מערבבים 200 גרם גבינת שמנת עם הסוכר ותמצית וניל וחמאת בוטנים מערבבים עד לקבלת מרקם חלק
6)מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת הגבינה
7)מוציאים את העוגה מהמקפיא
ויוצקים את התערובת ומיישרים וחזרה למקפיא לשעתיים
8) אופן ההכנת הגאנש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, שופכים על השוקולד מכסים עם צלחת לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה
הקפוא
9)אופן הכנת הקרם
מקציפים את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל עד ליציבות מערבבים
מעבירים את העוגה למקרר להפשרה ואז אפשר לפרוס ולהגיש בהצלחה🤞 ובתאבון🍽