לןגן

נקניקיות עם ספגטי ברוטב אדום

מאת: רות אשואל, פורסם: 14/07/2019 | 20:49
נקניקיות עם ספגטי ברוטב אדום

תקציר המתכון: מתכון שילדים מאוד אוהבים

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לחמם במיקרו או להפשיר נקניקיות העיקר שיהיו רכות לא חמות מדי ולחתוך לעיגולים.

  2. לחצות לחצי את מקלות הספגטי וכל 3 עד4 מקלות לתקוע באמצע עיגול של נקניק 1.

  3. לתגן בצל בסיר רחב עד שמזהיב.

  4. להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים.

  5. ולהוסיף 1 ליטר מים כשרותח לטעום מהרוטב לטעמים ולהוסיף את הנקניקיות ולכסות את הסיר על אש בינונית עד נמוכה לפחות לרבע שעה ויותר לבדוק לפי הספגטי שנחתך בקלות. בתאבון!!!