לןגן

ריבת תפוח הורד

מאת: ענת קרן, פורסם: 12/07/2019 | 18:39

תקציר המתכון: זו לא ריבת תפוחים רגילה זו ריבת תפוח הורד.

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגלען את תפוח הורד ולפזר עליו כף סוכר ולהשרות חצי שעה.

  2. בסיר לשים את הסוכר , תפוח הורד והיין , להרתיח את התבשיל על אש גבוהה עד לרתיחה.

  3. לאחר הרתיחה להוריד לאש נמוכה ולבשל כשעה.

  4. לאחר שבושל יש להכניס מוט בלנדר ולרסק את התבשיל למחית .

  5. נותנים להתקרר ובתאבון.