תקציר המתכון: טעים, מרשים ומנחם
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור ל- 180 מעלות
למילוי הבשרי:
במחבת עמוק לטגן ב- 3 כפות שמן זית 2 בצלים עם שום כתוש עד הזהבה.
להוסיף את הבשר ולפורר במזלג עד שמשנה צבעו לאפור (בערך 7 דק')
להוסיף בהרט, פפריקה, מלח ופלפל ולערבב היטב. לצנן מעט.
לרוטב:
בסיר לטגן את הבצל הקצוץ שנותר ב- 2 כפות שמן זית עד הזהבה.
להוסיף את הרסק, בזיליקום, אבקת מרק עוף ומים ולתת רתיחה. להסיר מהאש.
בתבנית בינונית למרוח מעט מהרוטב על התחתית.
למלא עם כפית את גלילי הקנלוני עם תערובת הבשר ולהניח בצפיפות בתוך התבנית על הרוטב.
למזוג את הרוטב שנותר בסיר על הקנלוני שבתבנית.
לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור לחצי שעה.
להסיר את הכיסוי לעוד 10 דק' ולהגיש ♥