לןגן

פתיתים

מאת: טלי , פורסם: 10/07/2019 | 15:09

תקציר המתכון: של אושרית אברג'יל

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. באש בינונית מטגנים את הבצל והשום עד הזהבה ,מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם טוב, אחרי שכבר נהיו זהובים להוסיף את התבלינים הכוסברה לערבב טוב ולהוסיף את המים, משאירים עד רתיחת 3 דקות ומנמיכים.

  2. לכסות את הפתיתים ל15-12 דק, ולערבב לפעמים.