לןגן

שניצל

מאת: טלי , פורסם: 10/07/2019 | 14:57

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בבלילה של הביצים להוסיף כף מיונז ,חצי דף חרדל ,קצת כמון, שום גבישי, מלח, פלפל (אפשר להכפיל את הכמות של המיונז והחרדל לפי כמות הביצים ,לדוג' 2 כפות מיונז כף אחת חרדל)

  2. לערבב הכל ביחד להשרות את חתיכות חזה העוף כמה שיותר זמן בבלילה אבל אפשר גם מידית ,להטביל בפירורי הלחם ולטגן :)