לןגן

עוף עם תפו"א וירקות בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/07/2019 | 18:26
עוף עם תפו"א וירקות בתנור

תקציר המתכון: קל תספרו עד 5 ומכניסים לתנור

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. להניח את העופות התפוחי אדמה הבצל והעגבניות בקערה גדולה ..

  2. בקערית קטנה נשים את השמן הפפריקה והתבלין פלדלפיה נערבב היטב ונוסיף חצי כוס מים חמים ...נשפוך את המרנידה על העופות ונערבב היטב ...נעביר לסיר שמותאם לתנור או תבנית אפייה ...נפזר את המלח גס והפלפל שחור גרוס ...נכסה עם נייר כסף מחורר ליציאת אדים

  3. חום תנור 200 מעלות ( קו עליון קו תחתון) ...לאחר 20 דקות נסיר מכסה נמניך ל160 לכשעה או עד שנועצים סכין בתפוח אדמה ובעוף וננעץ ללא התנגדות

  4. בהצלחה אילנית בניזרי ❤