לןגן

שורבה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/07/2019 | 14:00
 שורבה

תקציר המתכון: טעיםםםם

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן ולסנן.

  2. להכנת הרוטב:

  3. לטגן את הבצל ולהוסיף את שיני השום (קצוץ גס)

  4. להוסיף את הרסק והתבלינים.

  5. להוסיף חצי סיר מים ולהביא לרתיחה, להוסיף את המרק עוף ולערבב. להוסיף את הפסטה, לערבב ולבשל על אש נמוכה 3 דקות, צריך שישארו נוזלים... ניתן להוסיף גם חריף למי שאוהב...