לןגן

תפוחי אדמה מעוכים

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 08/07/2019 | 01:02
תפוחי אדמה מעוכים

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפוחי אדמה נדירים ובקלי קלות ❤❤❤

  2. 10 תפוחי אדמה קטנים ברשת..או למיקרוגל..עם הקליפה להרתיח בסיר מים עד ריכוך..להעביר למסננת בקערה לשים חצי כוס שמן זית..כפית מלח..כפית כוסברה יבשה או פטרוזיליה יבשה...כפית פלפל שחור גרוס..חצי כפית כורכום..רבע כפית פפריקה..לסדר את תפוחי האדמה בתבנית ולמעוך עם מזלג או לתת דפיקה עם פטיש שניצלים..להבריש עם מברשת את תפוחי האדמה ולראות שכל העשבי תיבול עליהם..להכניס לתנור על גריל 200 מעלות מדף אמצעי עד שמזהיב ❤