לןגן

צלי בשר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 08/07/2019 | 00:56
צלי בשר

תקציר המתכון: משגע משגע משגע

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר משגע ❣❣❣

  2. צלי בשר כתף 5 ופטריות מלי מאירוב : קילו בשר מספר 5 או 6 חתוך לפרוסות ..בסיר רחב נחמם כמה כפות שמן...שהשמן חם נכניס כל פעם 3 פרוסות לא יותר כדי שהסיר לא יתמלא נוזל שהבשר מפריש..נצרוב כמה דקות מכל צד לסגירה(זה במקום שליקה לבשר).. נוציא ונניח בצד.. נוסיף שמן למחבת.. ונטגן 2 בצלים חתוכים עם כפית כורכום...ואז נוסיף סלסילת פטריות או קופסאת פטריות משימורים.. חצי כפית פפריקה..כף דבש.. חצי כפית פלפל שחור גרוס..נחזיר את הבשר ונוסיף מים רותחים עד מעליו ונבשל אש קטנה שעה וחצי...ניקח שקית קטנה של רוטב צלי בשר של אוסם (טיפ מאילנית בניזרי חברתי)..נוסיף לו כוס מים רותחים נערבב ונשפוך לסיר נבשל עוד חצי שעה נטעם אם רך ונתקן תיבול..מי שקונה נתח שלם מרתיחה אותו שעה בסיר מים עם פלפל אנגלי ובצל ..ולאחר מכן מקררת אותו ומכניסה למקרר לאחר כמה שעות פורסת וממשיכה לפי המתכון רק אפשר לקצר את הזמן בחצי שעה בגלל ההרתחה ❤