לןגן

כבדי עוף

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 08/07/2019 | 00:43
כבדי עוף

תקציר המתכון: הכי טעימים שאכלתם

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כבדי עוף בסילאן מלי מאירוב: חצי קילו כבדי עוף נקיים וחתוכים לחצי(יש לקחת מספריים ולחתוך באמצע..משני הצדדים של החוט המקשר בכבד)

  2. לצרוב על אש גלויה 3 דקות בערך(מטעמי כשרות)..להניח בצד..במחבת נשים רבע כוס שמן וכף סוכר חום או רגיל..נניח 2 בצלים חתוכים לרצועות גסות..ונטגן אותם אש נמוכה רבע שעה שיתקרמלו ולא ייטגנו מהר.. נוציא ונניח בצד.. נכניס את כבדי העוף...רבע כוס סילאן...4 כפות צ'ילי מתוק..נפזר כפית מלח מעל..כפית פלפל שחור..כפית פפריקה...אש נמוכה עשר דקות בערך..עד צמצום הרוטב ..נכבה את הגז ונפזר את הבצל מעל ❤