לןגן

מפרום כרובית

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 08/07/2019 | 00:14
מפרום כרובית

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. מפרום כרובית מלי מאירוב: כרובית..נפריד לפרחים גדולים, בקערה נשים חצי קילו בשר טחון.., כפית מלח.., כפית פלפל שחור, כף שמן, צרור פטרוזיליה קצוצה, ביצה.., שתי כפות פירורי לחם...נלוש את הבשר במשך 4 דקות. ניקח פרח כרובית נעשה חריץ עם הסכין בכמה מקומות בזהירות. ונדחוף מהבשר, אפשר למלא גם פרוסות חציל, אפשר למלא תפוחי אדמה...ניקח קערה נשים בה כוס קמח ובקערה השנייה נשים 2 ביצים, כף רסק עגבניות, כפית פפריקה, קצת מלח..ו 2 כפות מים..נטבול את הכרוביות בקמח ואז בבלילת הביצים, נטגן מכל הצדדים עד לקבלת הזהבה יפה...בסיר רחב נשים רבע כוס שמן, נטגן בצל קצוץ, נוסיף 2 שיני שום , כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, כפית פפריקה חריפה, 2 כפות רסק עגבניות, נערבב דקה בשמן לפתיחת הטעמים, נסדר את הכרובית בסיר.., נוסיף כוס וחצי מים או יותר עד לגובה 3/4 מהכרוביות.. , נביא לרתיחה ונבשל אש נמוכה מאד בערך שעה ובין לבין נשקה עם כף את הכרוביות...אם נשאר בשר ניתן להקפיא או להכין קציצות ולהוסיף אותן לסיר.❤