לןגן

תפוחי אדמה מעוכים אפויים בתנור-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 06/07/2019 | 06:06
תפוחי אדמה מעוכים אפויים בתנור-נורית ג.

תקציר המתכון: גן עדן עלי אדמות!! טעימים בטירוף! קריספיים ורכים בפנים מטריפיםםםם! קלים להכנה מעט תיבול ויש לכם תוספת משגעת!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  לשטוף היטב את התפוחי אדמה עם הקליפה.

  2. להכניס לסיר  עם מים ולהביא לרתיחה

  3. לבדוק בעזרת מזלג שהתרככו אך לא ממש רכים.

  4. להדליק תנור ל- 250 מעלות.

  5. להוריד מהאש, לשפוך המים ולתת ךתפוחי אדמה להתקרר.

  6. להניח על תבנית עם נייר אפיה את תפחי האדמה.

  7. בעזרת כוס, צלוחית, סיר, פטיש שניצלים למעוך קלות את התפוחי האדמה. נורית ג.

  8. לתבל  ולזלף שמן זית מעל. תבלו במה שאתם אוהבים!

  9. להכניס לתנור לכ-20-25 דקות עד שמשחים קלות ונעשה קריספי.

  10. ב ת י א ב ו  ן ן ן ן ן !!!