לןגן

גרונות הודו - צלי

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/07/2019 | 13:04
גרונות הודו - צלי

תקציר המתכון: הטעם גן עדן, כי בשר הגרונות יוצא רך ועסיסי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצלים כ-1/2 שעה

  2. מוסיפים את הגרונות מטגנים אותן לצורך קבלת צבע

  3. מוסיפים מים שיכסו את הגרונות ומבשלים על אש קטנה כ-3 שעות

  4. לבדוק שהגרונות רכות והבשר כמעט יורד לבד מהעצם

  5. לא להוסיף מלח (בגלל הכשרות הגרגרות לפעמים מלוחות מאוד)