לןגן

חצפורי במילוי גבינות וביצה

מאת: Tali Davidov, פורסם: 03/07/2019 | 14:36
חצפורי במילוי גבינות וביצה

תקציר המתכון: מתכון טעים וקל לא כמו שחשבתם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת החצפורי :

  2. להכין כדורים בגודל כדור טניס.

  3. מדקקים בצורת עיגול דק דק.

  4. מורחים את הגבינות על כל הבצק ואז מגלגלים בכל צד

  5. לכוון האמצע ( משאירים מקום לביצה)

  6. מורחים בביצה אפשר קצח/ שומשום שחור אבל לא חייב.

  7. מכניסים לתנור 20 דקות 220 מעלות.

  8. מוציאים מהתנור. ואז שוברים ביצה באמצע ועוד 5-6 דקות בתנור

  9. ובתאבון⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩💃