תקציר המתכון: מאכל אהוב עלי במיוחד זכיתי ללמוד מאבי ז"ל השף זאב ברקוביץ.
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להפשיר במקרר את עלי סיגר
להקפיץ את הירקות לפי הסדר
עם מעט שמן
להוסיף בסוף רוטב סויה
2דק בישול עם הרוטב סויה
להעביר למסננת עד שכל הנוזלים של הירקות יפרדו
בערך רבע שעה ועדיף כמה שיותר
זה שלב מאוד חשוב
שהסיגר לא יפתח
לחמם במחבת עמוקה שמן כמו לצפס
לשים גזר חתיכה לראות שזה חם
לשים על כל עלה קצת מהירקות
ולגלגל לסיגר
לשים בצלוחית קצת קמח עם מים שזה ניהיה כמו דבק ולסגור את הסיגר
לטגן עד שיש צבע חום יפה.
בתאבון
לאכול אותו עם רוטב צ'ילי.
יש גם רוטב סיגר.
בהצלחה