לןגן

אגרול סיני מושלם

מאת: טלי להב, פורסם: 03/07/2019 | 06:07

תקציר המתכון: מאכל אהוב עלי במיוחד זכיתי ללמוד מאבי ז"ל השף זאב ברקוביץ.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר במקרר את עלי סיגר

  2. להקפיץ את הירקות לפי הסדר

  3. עם מעט שמן

  4. להוסיף בסוף רוטב סויה

  5. 2דק בישול עם הרוטב סויה

  6. להעביר למסננת עד שכל הנוזלים של הירקות יפרדו

  7. בערך רבע שעה ועדיף כמה שיותר

  8. זה שלב מאוד חשוב

  9. שהסיגר לא יפתח

  10. לחמם במחבת עמוקה שמן כמו לצפס

  11. לשים גזר חתיכה לראות שזה חם

  12. לשים על כל עלה קצת מהירקות

  13. ולגלגל לסיגר

  14. לשים בצלוחית קצת קמח עם מים שזה ניהיה כמו דבק ולסגור את הסיגר

  15. לטגן עד שיש צבע חום יפה.

  16. בתאבון

  17. לאכול אותו עם רוטב צ'ילי.

  18. יש גם רוטב סיגר.

  19. בהצלחה