לןגן

עוגת סולת מיוחדת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/07/2019 | 15:59
עוגת סולת מיוחדת

תקציר המתכון: קלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הכנת הסירופ

  2. מבשלים על הגז מים ,סוכר ומיץ לימון בערך רבע שעה לכבות את הגז ולהוסיף מי ורדים

  3. לשים בקערה את הביצים,שמן והמיץ ולערבב עם מזלג

  4. בקערה שניה לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערה עם הרטובים לערבב היטב ולתת לנוח רבע שעה

  5. לחמם תנור 180 מעלות

  6. לשמן תבנית עגולה או מלבנית עם כף טחינה גולמית להוסיף את הבלילה ולהכניס לתנור ,אחרי רבע שעה בערך שהעטגה התייצבה מעט להוציא ולעשות סימונים עם סכין ולנעוץ שקד או בוטנים ולהמשיך לאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  7. להוציא לעבור עם סכין על הסימונים ןלמזוג את הסירופ הקר

  8. בהצלחה