לןגן

לחמא בעג'ין.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/06/2019 | 09:27
לחמא בעג'ין.

תקציר המתכון: לחמא בעג'ין עם בשר וצנובר פיתות רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את השמרים עם הקמח.

  2. להוסיף את שאר החומרים.

  3. את המים להוסיף לאט

  4. ואת המלח בסוף.

  5. ללוש 10 דקות לבצק רך ודביק.

  6. להוציא לכדרר לכדור לשמן מעט.

  7. התפחה עד הכפלת הנפח.

  8. להוריד אויר ועוד התפחה.

  9. לחלק לכדורים של 50 גרם..

  10. בערך 32 כדורים.

  11. לתת מנוחה 10 דקות.

  12. לרדד לפיתה לשים מילוי.

  13. מנוחה 15 דקות.

  14. לאפות עד הזהבה בתנור שחומם מראש ב200 מעלות.

  15. מילוי בשר.

  16. לערבב בשר בצל מטוגן עגבניות רסק

  17. תבלינים ..

  18. להניח על הפיתה ולפזר צנובר.

  19. מילוי זעתר.

  20. לערבב זעתר עם שמן זית..