קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
אופן הכנת מילוי הבשר
מגרדים את הבצל ומטגנים אותו, מגרדים את הגזר ומוסיפים לטיגון, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את צבעו
מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ממשיכים לטגן עוד קצת, מורידים מהאש ומקררים
אופן הכנת הרוטב:
שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר ומרתיחים, טועמים ומתקנים טעמים
אופן הכנת המנה:
שמים את המילוי בשקית זילוף וממלאים את הקנלוני, שמים בתבנית גבוהה (יחסית)
שופכים את הרוטב שיכסה את הקנלוני ואופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה
בתאבון