לןגן

פרחי כרובית מטוגנות- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 28/06/2019 | 14:36
פרחי כרובית מטוגנות- נורית ג.

תקציר המתכון: לא צריכה להיות סיבה.. לא צריכים להיות רעבים! אי אפשר להיות אדישים למנה מושלמת זו מנשנשים כמו גרעינים כי זה טעיםםםם וממכר

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

לציפוי

לטיגון

אופן הכנה

  1. להרתיח בסיר גדול מים עם כפית מלח

  2. בינתיים לנקות כרובית כמו שאתם רגילים.

  3. לחתוך לפרחים.

  4. להכניס למים הרותחים לכ-8-10 דקות שלא יהיו ממש רכים.

  5. להוציא למסננת נורית ג.

  6. בקערית לשים הביצים ולטרוף

  7. להוסיף החרדל המיץ הסחוט המלח הפלפל שחור האבקת מרק, האגוז מוסקט ולערבב ולטרוף הכל.

  8. בקערה נוספת ועמוקה לשים הפירורי לחם.

  9. לחמם מחבת ולהוסיף השמן לטיגון, תמיד אני מוסיפה מעט שמט זית לזה.

  10. כעת לטבול פרח מפרחי הכרובית תערובת הביצה היטב היטב. להמתין מעט ששאריות הביצה יחזרו לקערה.

  11. לטבול בפירורי הלחם בצורה שהכל יהיה מכוסה בפירורי לחם.

  12. לטגן הפרחי כרובית כך שיהיו מטוגנים בכל הצדדים בצורה יפה ולא שחומה.

  13. להוציא לנייר סופג.

  14. בת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!!