תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלילה ללא הקצפת ביצים וגבוהה..😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף את הביצים כ7 דקות עם סוכר והסוכר וניל( חשוב 7 דקות לא לזלזל😜
לאחר מכן בקערה לערבב את הקמח הקקאו השוקולית ולערבב
ואזב3 פעמים..לשים בתוך קערת הביצים פעם מהקמח פעם מהשמן ופעם מהחלב ..ולהמשיך כך..ואז לכבות המיקסר לערבב עם מרית לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את כל התערובת השוקולדית..ולאפות בחום 180 מעלות בין חצי שעה ל40 דקות( חשוב לפני האפייה לחמם תנור 10 דקות מראש)
את מצרכי הגנאש לשים בסיר על גז ולערבב עד לסמיכות הרצויה לעשות בעוגה מעט חורים עם קיסם ולשפוך את השוקולד ..ובהצלחה.💐