לןגן

אומלט ספרדי

מאת: רחל להב, פורסם: 28/06/2019 | 09:45

תקציר המתכון: ארוחת הערב המושלמת לדיאטה טעימה

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אומלט ספרדי

אופן הכנה

  1. אומלט ספרדי:

  2. * 100 גרם קוביות תפוח אדמה מבושלים במים ומלח.

  3. * מטגנים תפוח האדמה המבושל בתרסיס שמן זית.

  4. * מוסיפים ביצה + חלבון מקושקשים ומתובלים.

  5. * מוסיפים פירורים מחצי פרוסת גבינה צהובה 9% .

  6. ממשיכים על להבה נמוכה.

  7. * מכסים וממתינים בסבלנות שהחביתה תתגבש על אש נמוכה. לא הופכים !

  8. * מוסיפים סלט עם כף טחינה מוכנה ויאלה באלגן

  9. הערה:

  10. אפשר כמובן להתפרע ולהוסיף לפני התפוח אדמה שן שום קצוצה, פלפל אדום קצוץ 4 עגבניות שרי קצוצות, חופן תרד ואז להוסיף את התפוח אדמה.