לןגן

עוגת שוקולד עם הפרדת בצים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/06/2019 | 21:18
עוגת שוקולד עם הפרדת בצים

תקציר המתכון: רכה ואוורירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נשים את הקמח ..הקקאו...השוקולית..כוס סוכר והסוכר וניל נערבב ..נוסיף את החלמונים ( הצהוב)..השמן המים והתמצית וניל ...נטרוף במטרפה ידנית ...

  2. במיקסר נקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף יציב .. ניקח שליש מהקצפת ביצים נערבב עם הבלילה בצורת עטיפה ..כעת נוסיף את יתרת הקצפת נערבב בצורת עטיפה עד לאיחוד ! נרפד תבנית אפייה ..אני השתמשתי בתבנית 24 גבוהה ! העוגה מתאימה גם לתבנית 26 או מרובעת !!

  3. נשמן את התבנית נמזוג את הבלילה ..נתיח פעמיים את התבנית על השיש לשחרור בועות

  4. נאפה בחום 170 מעלות 50 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ ויוצא עם פירורים ...

  5. נצנן את העוגה ונכין גאנש

  6. במיקרו נמיס 100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה או צימחית ...30 שניות ...נערבב היטב ונמזוג על העוגה

  7. נעטר בסוכריות או קוקוס ❤

  8. **ניתן להמיר לקמח רגיל עם שקית אבקת אפייה