לביבות בטטה 🍠תפו"א 🥔וגמבה 🌶קריספי בחוץ ורך בפנים
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/06/2019 | 16:42
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת 😋😋
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
500 גרם בטטה מבושל ומרוסק לפירה
-
500 גרם תפו"א מבושל ומרוסק לפירה
-
1 גמבה אדומה חתוך לקוביות קטנות ומטוגן
-
1 ביצה
-
2 כפות אבקת מרק בצל
-
1 כוס בצל יבש מטוגן
-
1 כפית תבלין פילדלפיה
-
1 כפית תבלין טוסקנה
-
לטיגון
-
קמח
-
ביצה טרופה
-
פירורי לחם מוזהבים מעורב תבלין פילדלפיה טוסקנה ושומשום
-
1)אופן ההכנה
-
מערבבים היטב את כל המרכיבים
-
עושים כדורים של 50 גרם כל אחד ומכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות
-
2) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה
-
בתאבון 😋😋🍴🍽🍷
אופן הכנה
-
1)אופן ההכנה
-
מערבבים היטב את כל המרכיבים
-
עושים כדורים של 50 גרם כל אחד ומכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות
-
2) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה טוסקנה ושומשום מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה
-
בתאבון 😋😋🍴🍽🍷