לןגן

לביבות בטטה 🍠תפו"א 🥔וגמבה 🌶קריספי בחוץ ורך בפנים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/06/2019 | 16:42
לביבות בטטה 🍠תפו"א 🥔וגמבה 🌶קריספי בחוץ ורך בפנים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנה

  2. מערבבים היטב את כל המרכיבים

  3. עושים כדורים של 50 גרם כל אחד ומכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות

  4. 2) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה טוסקנה ושומשום מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

  5. בתאבון 😋😋🍴🍽🍷