לןגן

בולונז עם אטריות אורז

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/06/2019 | 13:09
בולונז עם אטריות אורז

תקציר המתכון: טעיםםםםם וקל להכנה

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבולונז

  2. ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל הקצוץ ...נוסיף את השום ...פפריקה ונערבב לפתיחת טעמים ...נוסיף את הרוטב פסטה ( או 2 כפות רסק עגבניות ) ...את הסילאן ונערבב

  3. כעת נוסיף את הבשר טחון ...נמעך עם מזלג ל 2 דקות

  4. נוסיף את הכוסברה התבלינים והמים ...נבשל להבה נמוכה רבע שעה וזה מוכן ...

  5. בסיר נפרד נרתיח מים עם מעט שמן ומלח נרתיח את האטריות אורז בערך 4 דקות הן מוכנות

  6. נסנן ונמזג עם הרוטב בסיר נערבב תוך כדי שהגז עדיין דלוק לדקה ונכבה ....מעדן אמיתי

  7. ניתן להמיר אטריות אורז לכל סוג פסטה שתרצו ...באהבה אילנית בניזרי ❤