לןגן

סמבוסק במילוי בשר

מאת: Tali Davidov, פורסם: 25/06/2019 | 21:00
סמבוסק במילוי בשר

תקציר המתכון: מתכוון טעים במיוחד 🔥⁦❤️⁩

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

הוראות הכנה

תבלינים

הוראות הכנת הסמבוסק לטיגון

אופן הכנה

  1. בצקים

  2. סמבוסק חומוס:

  3. מצרכים:

  4. 1 ק''ג קמח לבן

  5. 3/4 כוס שמן

  6. 1 וחצי כף שמרים.

  7. 1כף סוכר

  8. קורט מלח

  9. 3 כוסות מים פושרים.

  10. הוראות הכנה:

  11. מכניסים לקערה המיקסר קמח, סוכר, שמרים,שמן מוסיפים 2 כוסות מים קורט מלח ועוד כוס מים לאט לאט לפי הצורך..

  12. 4-5 דקות עם וו לישה...

  13. ומכסים להתפחה פעם אחת 60 דק'.

  14. למילוי הסמבוסק:

  15. מצרכים:

  16. 3 כפות שמן

  17. קילו בשר טחון

  18. 3 בצלים בינוניים

  19. תבלינים:

  20. 1כףמלח

  21. 1כפית פלפל שחור

  22. 1כפית כורכום

  23. 1כף כמון

  24. כף שטוחה פפריקה מתוקה

  25. הוראות הכנה:

  26. שמן לטגן עם הבצל להוסיף תבלינים

  27. ולהוסיף את הבשר לטגן היטב כ15 דקות והמילוי מוכן.להכניס תלמילוי במקרר לשעה.

  28. הוראות הכנת הסמבוסק לטיגון:

  29. לרדד את הבצק לעיגולים לשים מהמילוי ולסגור לחצי ירח ולהדק עם מזלג בקצה...

  30. לחמם מחבט עם שמן 3 ס"מ גבהה לפחות..

  31. ולחמם את השמן טוב ולהנמיך על להבה בינונית ולטגן כל צד 3-4 דקות....

  32. ובתאבון⁦👩‍🍳⁩🔥⁦❤️⁩