לןגן

טורשי (חמוצים)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 22/06/2019 | 12:36
טורשי (חמוצים)

תקציר המתכון: חמוצים שכיף להוסיף לכל ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות

  2. שמים בסיר - על כל כוס מים מוסיפים כוס חומץ, כף מלח וכפית תבלין לטורשי ומרתיחים, טועמים ומתקנים טעמים

  3. מוסיפים את הירקות (קודם הירקות הקשים יותר) נותנים רתיחה ומכבים, כשמתקרר מעבירים לצנצנת מוכן למחרת