לןגן

בשר צלעות עם כרפס

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 21/06/2019 | 19:07
בשר צלעות עם כרפס

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות להוסיף את הבשר ולטגן מכל הכיוונים

  2. להוסיף כרפס

  3. לתבל

  4. להוסיף מים עד מעל הבשר

  5. להביא לרתיחה טובה

  6. לכסות את הסיר

  7. לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך בערך שעה שעה וחצי

  8. אפשר להוסיף פלחי תפו״א ולבשל עד שזה מתרכך

  9. לפתוח ולצמצם מעט את הנוזלים אם נשארו הרבה אם לא נישאר אז לותר על הצימצום