לןגן

קציצות פרגיות ...פטריות ערמונים ואטריות אורז

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/06/2019 | 13:57
קציצות פרגיות ...פטריות ערמונים ואטריות אורז

תקציר המתכון: חגיגה שלמה בסיר אחד ❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקציצות פרגיות :מאת אילנית בניזרי

  2. לקצוץ בצל קצוץ קטן...חופן פטרוזליה וכוסברה ...לתבל בכף תבלין פלדלפיה למי שאין אפשר גריל עוף...מלח...פלפל שחור...כף פירורי לחם לבנים..כף שמן ...לערבב היטב

  3. לחמם מחבת פסים ...לשמן ידיים לגלגל קציצות ולמעוך מעט ..לצרוב במחבת פסים ללא שמן כדקה מכל צד ולהניח בצד .

  4. ברבע כוס שמן נטגן 2 בצלים לרצועות רחבות עד להזהבה...נוסיף שן שום כתושה..חצי כפית כורכום ונערבב לפתיחת טעמים ....

  5. נוסיף את הפטריות הגמבה והערמונים...2 כפות רוטב סוייה ( או רוטב טראקי או רוטב סצ'ואן) ...נתבל בפלפל שחור גרוס ...רבע כפית פלפל לבן למי שיש ...נוסיף 2 כוסות מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף ...כעת נניח את הקציצות ברוטב ...נכסה נבשל להבה נמוכה 20 דקות

  6. בינתיים נרתיח מים בסיר נפרד

  7. עם מעט שמן ומלח

  8. את האטריות אורז אני שוברת לחצי כי הם ארוכות מאוד ...להרתיח עד לריכוך ( בערך 5 דקות ...תבדקו)

  9. נסנן את האטריות נוסיפם לסיר נערבב בעדינות להטמעת הרוטב ונכבה ...טעים ברמות על !!

  10. אטריות אורז מוכרים בכל סופר אני משתמשת במאסטר שף...ניתן להמיר לאטריות בצים או אטריות רגילות

  11. בהצלחה אילנית בניזרי ❤