תקציר המתכון: פצצה הריח וטעם אי אפשר לתאר
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לוקחים חזה מנקים שוטפים ומשאירים כמו שהוא שלם מורחים צימצורי, שום, שמן, מלח ,פלפל שחור משאירים בצד 15דק לספיגת טעמים.
לוקחים מחבת ומטגנים משני צדדים עד לזהבה לוקחים תבנית שמים חזה בתבנית מחממים תנור ל200 ומכסים עם נייר כסף ולתנור לחצי שעה.
מוצאים חותכים ומגשים טעם כמו פסטרמה מאוד טעימה.
בתאבון.