לןגן

עוגת זברה של קרין גורן בקלי קלות

מאת: אורית לוי, פורסם: 19/06/2019 | 10:43
עוגת זברה של קרין גורן בקלי קלות

תקציר המתכון: קלה, מרשימה, טעימה בטירוף - במיוחד לילדים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דק'.

  2. כשמתקבל קרם להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 10 שניות. להניח בקערה בצד 3 כפות גדושות.

  3. למזוג את התערובת לתבנית אינגליש קייק גמישה מקרטון או סיליקון משומנת.

  4. טובלים ביסקוויט בחלב ולהכניס אותו לתוך הקרם עד שנוגע בתחתית התבנית.

  5. ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.

  6. מורחים מלמעלה את הקרם ששמנו בצד ומיישרים.

  7. מקפיאים את העוגה ללילה או ל- 8 שעות, הופכים על מגש ומסירים את התבנית כשהעוגה קפואה.

  8. מפזרים שוקולד מגורר על העוגה.

  9. מפשירים כשעה במקרר ומגישים קר.

  10. תודה לקרין גורן על מתכון מושששששלם ♥