לןגן

לחמניות רכות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/06/2019 | 07:10
לחמניות רכות

תקציר המתכון: הכי קל להכין בבית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים , שמרים וסוכר להמתין עשר דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש מתקבל בצק רך

  3. לכסות ולהתפיח חצי שעה בערך בחום הבצק תופח מהר

  4. להוציא אוויר ושוב התפחה של רבע שעה

  5. לחלק את הבצק עם ידיים מעט עם שמן אפשר לכמה שרוצים אני חילקתי ל15 יחידות

  6. לתת 5 דקות לנוח

  7. לעשות צורה עם הידיים אין צורך במערוך הבצק רך מי שרוצה אפשר להוסיף מעל מעט שומשום ולהטיבהעם מעט מים

  8. לחמם תנור 200 מעלות

  9. לאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  10. בערך 25 דקות

  11. בהצלחה