תקציר המתכון: סלט בריא מזין וטעים
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את הקינואה עד שהיא מוכנה.
במחבת שמים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את הגזר הפרוס ומערבבים מוסיפים את קוביות הגמבה ממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מכבים את הגז.
מוסיפים את הירקות המטוגנים לקינואה מוסיפים את החמוציות מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.